Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο υπουργός Aνάπτυξης, άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τη χθεσινή τοποθέτηση του στη Βουλή, λέγοντας ότι αντί να μιλάει για τη σύμβαση, μίλαγε για τα βαφτίσια. Μάλιστα, σημείωσε πως αυτό αποτελεί πολιτική ήττα για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης, απαντώντας στην κατηγορία του Αλέξη Τσίπρα ότι πιθανόν πλαστογράφησε την έγγραφη άδεια, προκειμένου να παραστεί στην βάπτιση, δήλωσε πως αν από μόνος του είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα τέτοιο πλαστό έγγραφο, τότε θα έπρεπε να παραιτηθεί όχι λόγω πλαστογραφίας, αλλά λόγω ανοησίας.

Ο υπουργός επανέλαβε τις κατηγορίες ότι ο κ. Τσίπρας ως πρωθυπουργός άλλαξε το νόμο για να απαλλάξει τον αδελφό του από το αδίκημα της πλαστογραφίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στο σπίτι του πλαστογράφου δε μιλάς για πλαστογραφία».

«Η σύμβαση αυτή αποτελεί μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την έγκριση της επενδυτικής συμφωνίας του ελληνικού δημοσίου με την «Ελληνικός Χρυσός» από τη Βουλή.

«Ήρθε ο νονός;» 

Η παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη στα υπουργικά έδρανα «εκτροχίασε» πλήρως την κουβέντα στη Βουλή, η οποία στη φυσιολογική της ροή θα αφορούσε την «κύρωση της επενδυτικής συμφωνίας της Ελλάδας με την Ελληνικός Χρυσός». 

Άμα τη εμφανίσει του, ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα, τον υποδέχτηκε με τη δράση “Ήρθε ο νονός; Άξιος άξιος”. 

https://twitter.com/Linagreek/status/1372179722084438018?ref_src=twsrc^tfw

Άδωνις: Δεν σας έμαθαν αστική ευγένεια οι γονείς σας 

Έντονη ήταν η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ανεβαίνοντας στο βήμα, τόνισε: «Περίμενα ένα πείραγμα εν είδει χιούμορ, αλλά δεν περίμενα όλα αυτά που είπε ο κ. Τσίπρας ο οποίος φυσικά το έβαλε στα πόδια όπως συνήθως κάνει, ενώ όταν προσβάλλεις τον άλλο επί προσωπικού δεν επιτρέπεται να φεύγεις, είναι ζήτημα αστικής ευγένειας, που μάλλον δεν έμαθε από τους γονείς του όταν έπρεπε. 

Αν αποδειχθεί πλαστό το έγγραφο (σ.σ. η ειδική άδεια για τη βάφτιση) θα πρέπει να παραιτηθώ. Αν πράγματι είχα εγώ πλαστογραφήσει έγγραφο για να δικαιολογήσω εκ των υστέρων τη συμμετοχή μου στο μυστήριο, όχι να παραιτηθώ από υπουργός θα έπρεπε, από βουλευτής θα έπρεπε.  Υπάρχει τρόπος απόδειξης; Αφού υπάρχει το email της Πολιτικής Προστασίας». 

Διαβάστε Ακόμα 

Απαντήσεις ΣΥΡΙΖΑ για τις διαδηλώσεις και νέα επίθεση για την διαχείριση της πανδημίας

Ελληνοτουρκικά: Πώς φτάσαμε στη συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA