Μενού
  • Α-
  • Α+

«H ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Βαξεβάνη δεν κρύβεται πλέον. Είναι απόλυτη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και προσθέτει: «Δεν ξέρουμε ποιος δίνει γραμμή σε ποιον. Και πόσα τους συνδέουν».

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, σε ανακοίνωση, ανέφερε ότι ενώ η κυβέρνηση με non paper δίνει στη δημοσιότητα προσωπικά στοιχεία πολίτη που ξυλοκοπήθηκε, την ίδια στιγμή ο κ. Χρυσοχοΐδης βάζει αστυνομικούς να μηνύσουν δημοσιογράφο επειδή δημοσίευσε επώνυμες καταγγελίες για βασανιστήρια από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

Ζούμε στη χώρα που το γραφείο του κ. Μητσοτάκη δίνει με non paper τα προσωπικά στοιχεία και τα πολιτικά φρονήματα του ανθρώπου που ξυλοκοπήθηκε αναίτια από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη και δυο εβδομάδες μετά ο κ. Χρυσοχοΐδης βάζει αστυνομικούς να μηνύσουν τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη ώστε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης επειδή δημοσίευσε επώνυμες καταγγελίες για βασανιστήρια από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ.

Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν ζήτησε καν συγγνώμη για το όργιο αστυνομικής βίας, αλλά θέλει να φιμώσει κιόλας όσους το αποκαλύπτουν. Τόσος φιλελευθερισμός μαζεμένος δύσκολα αντέχεται κ. Μητσοτάκη. Οι πολίτες σας έχουν πάρει χαμπάρι.​

Διαβάστε ακόμα:

Μητσοτάκης για gov.gr: Μία πραγματική ψηφιακή επανάσταση - 94 εκατομμύρια ψηφιακές συναλλαγές σε ένα χρόνο

ΣΥΡΙΖΑ: Τι βλέπουν στις δημοσκοπήσεις που επενδύουν και τι περιμένουν

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA