Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να κατρακυλά. Σήμερα εκτρέπεται δια του εκπροσώπου του. Με μίσος και προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Γιατί δεν αντέχει όχι 42, αλλά ούτε μια απλή αλήθεια: η Ελλάδα προχωρά με ηπιότητα, καρτερία και σχέδιο. Ο,τι τους λείπει», έγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε ανάρτησή του στο Twitter.https://twitter.com/chrisochoidis/status/1373621606833082373?ref_src=twsrc^tfw

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου Νάσου Ηλιόπουλου, είχε εξαπολύσει «πυρά» στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για «νέα απρόκλητη βίαιη αστυνομική επίθεση».

Συγκεκριμένα, ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε τα εξής:

Τα συγκλονιστικά βίντεο που δημοσιεύτηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα News 24/7 εκθέτουν για άλλη μια φορά την κυβέρνηση και προσωπικά τον κ. Χρυσοχοΐδη. Στα βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η απρόκλητη βίαιη αστυνομική επίθεση σε καφετέρια στο Γαλάτσι τη Κυριακή 1η Νοεμβρίου.

Στα σχετικά βίντεο διακρίνονται επίσης ένας άνδρας που προσπαθεί να διαφύγει ενώ κρατά στην αγκαλιά του ένα μωρό, όσο και χτυπήματα «στο σορό» εντός της καφετέριας μπροστά σε ένα μικρό κορίτσι που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την μητέρα του (σύμφωνα με μαρτυρίες).

Η κυβέρνηση είναι πολλαπλά εκτεθειμένη. Μόλις προχτές σε ανακοίνωση για το εν λόγω συμβάν δίχως ντροπή κατέληγε «καμία επίθεση λοιπόν, κανένας ψεκασμός σε βάρος πεντάχρονου κ της μητέρας του».

Ο άνθρωπος που ευθύνεται για τη φυγή του εγκληματία υπαρχηγού των νεοναζί, που διαρκώς θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και χωρίς καμία ντροπή απαντά μόνο με ψέματα δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι υπουργός. Θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωση μιας δημοκρατικής πολιτείας την επιβολή κυρώσεων σε όποιους εμπλέκονται τόσο στο βίαιο περιστατικό όσο και στην προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινωνίας.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΔ: «H ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Βαξεβάνη δεν κρύβεται πλέον»

ΣΥΡΙΖΑ: Τι βλέπουν στις δημοσκοπήσεις που επενδύουν και τι περιμένουν

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA