Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον τρόπο με τον οποίο κόλλησε κορονοϊό εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και όπως είπε γι' αυτό ευθύνονται οι υπερβολικές εκδηλώσεις λατρείας από θαυμαστή του.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το πώς κόλλησε και αν έβγαλε τη μάσκα απάντησε «Ήρθε πάνω μου επιθετικά να με αγκαλιάσει και να με ασπαστεί ένας άνθρωπος, ήταν μία κατάσταση από αυτές που δύσκολα τις ελέγχεις. Η αγάπη του κόσμου».

«Δυστυχώς ο άνθρωπος που ήρθε πάνω μου να μου σφίξει το χέρι και να μου δείξει την αγάπη του φαίνεται ότι δεν είχε πάρει πολύ σοβαρά την υπόθεση του κορονοϊού», προσέθεσε.

Ακόμα επεσήμανε ότι κόλλησε την Τρίτη ακολούθησε τη διαδικασία, έμεινε σπίτι και απλά την Παρασκευή το ανακοίνωσε.

Για τα συμπτώματα που έχει ο κ. Μπογδάνος ανέφερε, «έχω ανοσμία, διατηρώ ακόμα τη γεύση σ' ένα βαθμό. Αν εξαιρέσουμε ότι τις πρώτες μέρες έκανα πυρετό».

«Υπάρχει ακόμα ένα μπούκωμα, αλλά νιώθω πολύ τυχερός, πήρα χαμηλό ιικό φορτίο, έχω γερή κράση», κατέληξε και συμπλήρωσε πώς ξαφνικά βρήκε χρόνο να δει τηλεόραση και να κατεβάσει τα βιβλία του από τα ράφια της βιβλιοθήκης του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA