Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια «έκπληξη» της τελευταίας στιγμής επιφυλάσσεται για την αυριανή παρέλαση, ανήμερα της 25ης Μαρτίου και της συμπλήρωσης 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, καθώς δύο σημαντικοί ηγέτες αναμένεται να απευθυνθούν με βιντεοσκοπημένο μήνυμά τους προς τους Έλληνες πολίτες.

Ο λόγος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reader.gr, για τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα να προστεθεί και κάποιος ακόμα ηγέτης σήμερα. Σύμφωνα με την ίδια γραμμή πληροφόρησης, το…εναρκτήριο λάκτισμα θα δώσει αύριο ο παρουσιαστής της παρέλασης Νίκος Αλιάγας, με μια σύντομη εισαγωγή, και στη συνέχεια οι πολίτες θα δουν τα μηνύματα των ξένων ηγετών, πριν την έναρξη της παρέλασης στις 10:00.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος πρόεδρος θα δώσει αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης σήμερα το βράδυ στον Νίκο Αλιάγα, για το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος θα έχει την πρώτη του τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το βράδυ της Πέμπτης, μετά τη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ΕΕ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA