Μενού
  • Α-
  • Α+

Την αντίδραση του πρώην υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου προκάλεσε η αναφορά της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη στο πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα την Τρίτη (23/3) η Αριστοτελία Πελώνη εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Αλέξη Τσίπρα συμπεριλαμβάνοντας μέσα και τον Πάνο Καμμένο.

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε ψέματα και συνωμοσιολογία. Ήταν σαν να ακούει κανείς τον άλλοτε συγκυβερνήτη του στην "πρώτη φορά Αριστερά"», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό χαρακτηρίζοντας την κ. Πελώνη «εκ γενετής συνταξιούχο» και «υβρίδιο της Παναγιωταρέα άνευ λευκής βαμμένης φρατζας».

«Συνιστώ στην εκ γενετής συνταξιούχο, υβρίδιο της Παναγιωταρέα άνευ λευκής βαμμένης φρατζας να μην ασχολείται με εμένα», έγραψε ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Το πρότυπο ήταν εκπρόσωπος τάφου αυτή διεκδικεί να είναι ο τάφος ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ...... », προσέθεσε σε σχόλιο της ανάρτησης.

Μάλιστα απάντησε και σε σχόλιο χρήστη το οποίο του έκανε παρατήρηση ότι το tweet του είναι σεξιστικό.

«Ποτέ δεν έκανα σεξιστικό σχόλιο ούτε το υπονόησα η φράντζα πως οδηγεί στην ανάρτηση σας η το υβριδικό; Πιστεύω ακράδαντα στο δικαίωμα σεξουαλικού προσδιορισμού του καθένα αλλά αυτοί οι πρωταγωνιστές δεν νομίζω ότι μπορούν να κινήσουν σκέψη προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA