Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ένα ποίημα το οποίο αναπαρήγαγε και ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν, απέρριψε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, την πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής σε βάρος του Νίκου Παππά, χαρακτηρίζοντας «ψυχεδέλεια» την αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση εν μέσω έξαρσης της πανδημίας και αιτιολογώντας το «παρών» του ΚΚΕ απέναντι σε ένα «βολικό και αποπροσανατολιστικό» όπως είπε παιχνίδι.

«Παρακολουθώντας από το πρωί τη συζήτηση μου ήρθε στο νου να ποίημα σουρεαλιστικό που λέγαμε μικροί. “Αραμπάδες και καρούλια, ραπανάκια και μαρούλια, μια παντόφλα στο κρεβάτι, βάσανα που έχει η αγάπη. Ωραία που είναι η Λιβαδειά χωρίς καμιά αιτία”. Τόση ψυχεδέλεια. Την ώρα που η πανδημία έχει χτυπήσει κόκκινο και τα ρεκόρ σπάνε το ένα μετά το άλλο σε κρούσματα και διασωληνωμένους και το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει και το ιδιωτικό δεν επιτάσσεται και κάνει χρυσές δουλειές,  την ώρα που επιβάλλονται νέα σούπερ μνημόνια,  τι πιο βολικό κι αποπροσανατολιστικό από τη σύσταση μιας ακόμα Προανακριτικής;», ανέφερε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο κ. Κουτσούμπας.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι Προανακριτικές Επιτροπές που λειτούργησαν τα τελευταία χρόνια στη Βουλή προσέφεραν απλώς θέαμα, συγκαλύπτοντας εντέλει τις βαρύτατες αιτίες της διαπλοκής και εξαπέλυσε επίθεση σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και Κίνημα Αλλαγής, κατηγορώντας τους ως συνυπεύθυνους για τη χειραγώγηση των ΜΜΕ.

Κατά τον ίδιο η πρόταση της ΝΔ για επιτροπή διερεύνηση ποινικών ευθυνών του Νίκου Παππά, δεν τεκμηριώνεται από τα στοιχεία της δικογραφίας, γι’ αυτό και προέκρινε ως βέλτιστη λύση τη συγκρότηση Εξεταστικής, να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης.

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ αναφέρθηκε στην αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και διασωληνωμένων, καθώς και την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής για τις σχέσεις Ε.Ε. – Τουρκίας, καταλήγοντας δηκτικά πως: «Αυτά απασχολούν σήμερα το λαό και τη νεολαία και όχι το “εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, που είναι ο Παππάς;”, που ακούμε επαναλαμβανόμενα εδώ μέσα σήμερα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA