Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιλαροτραγωδία χαρακτήρισε τη συζήτηση για τη συγκρότηση ειδικής κοινοβουλευτικής Επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης κατά του Νίκου Παππά, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, δηλώνοντας ότι «εμείς στο ΜέΡΑ25 δεν θα μασκαρευτούμε ποτέ εισαγγελείς. Αρκούμαστε να σας καταγγέλλουμε πολιτικά και να εργαζόμαστε για τη διασφάλιση του κοινοβουλευτισμού και της διάκρισης των εξουσιών».

Ο ίδιος επέμεινε στην πρότασή του για σύσταση ειδικού ανεξάρτητου και τεχνοκρατικά προηγμένου σώματος δίωξης πολιτικού και μεγαλοεπιχειρηματικού εγκλήματος, προκειμένου όπως είπε, αυτό να μπορεί να κάνει πραγματική ανακριτική δουλειά για να διώκει τη συγκεκριμένη διαπλοκή.

«Πόσο ακόμα αυτό το μασκαραλίκι, που στήνει η εκάστοτε κυβέρνηση ειδικά δικαστήρια για τους πολιτικούς της αντιπάλους; Πόσο ακόμα αυτός ο εξευτελισμός του κοινοβουλευτισμού;», σημείωσε στηλιτεύοντας τη διαδικασία και ανακοινώνοντας επισήμως την αποχή του ΜέΡΑ25 τόσο από τη σημερινή μυστική ψηφοφορία όσο και από τις «επαίσχυντες» διαδικασίες της Επιτροπής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA