Μενού
  • Α-
  • Α+

Με την ονομασία «Ελλάδα 2.0», που δείχνει τη μετάβαση σε μια επόμενη φάση για τη χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, θα παρουσιαστεί σε λίγη ώρα το Εθνικό Σχέδιο για την αξιοποίηση των πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Τις λεπτομέρειες εξηγούν σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη της Εκτελεστικής Επιτροπής που, όλο το προηγούμενο διάστημα, εργάστηκαν συστηματικά, προκειμένου να καταρτιστεί ένα λειτουργικό σχέδιο, το οποίο μάλιστα «ζυμώθηκε» εντατικά και με τις Βρυξέλλες σε πάνω από 80 επαφές και τηλεδιασκέψεις. 

Έτσι, σήμερα το πρωί ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει στους πολίτες το ελληνικό σχέδιο, ενώ στη συνέχεια επιμέρους λεπτομέρειες θα εξηγήσουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, ο διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, ο Γ.Γ. ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος και ο πρόεδρος του ΣΟΕ Μιχάλης Αργυρού.

Παρών θα είναι επίσης και ο διοικητής του Ταμείου Νίκος Μαντζούφας. Ο κ. Μητσοτάκης θα εξηγήσει αναλυτικά τον ελληνικό σχεδιασμό σε βάθος χρόνου, αλλά και τα πολλαπλασιαστικά οφέλη του σχεδίου για την ελληνική οικονομία εν συνόλω, ενώ τα στελέχη της Εκτελεστικής Επιτροπής θα κάνουν πιο σύντομες και εξειδικευμένες αναφορές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA