Μενού
  • Α-
  • Α+

Το συγκεκριμένο κτήριο, που εγκαινίασε ο Γιώργος Πατούλης, είναι ένα από τα παλαιότερα οικοδομήματα των εγκαταστάσεων του νοσοκομείου και η ανακαίνισή του, πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κ. Πατούλης, αποδεχόμενος το αίτημα του Διοικητή του Νοσοκομείου δεσμεύθηκε να χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής και η εξασφάλιση του αναγκαίου υλικοτεχνικού εξοπλισμού (έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κ.α.) του κτηρίου.

Γ. Πατούλης: Είναι ένα έργο πνοής το οποίο αφορά στη φιλοξενία συγγενών των ασθενών

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, κατά τη διάρκεια της παράδοσης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Χαίρομαι ιδιαίτερα που ένα από τα σημαντικότερα νοσοκομεία της χώρας αποκτά με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής ένα έργο πνοής το οποίο αφορά στη φιλοξενία συγγενών των ασθενών. Όπως μας διαβεβαίωσε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, μετά την κρίσιμη περίοδο της Πανδημίας οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις θα τεθούν προς χρήσης».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «η Περιφέρεια Αττικής σε πλήρη συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο αυτό. Σε λίγες μέρες θα συμβάλουμε και στην επίπλωση του ξενώνα. Με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες είμαστε κοντά στα νοσηλευτικά μας ιδρύματα τα οποία παράγουν ένα εξαιρετικό έργο. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό τους αποτελούν την ελπίδα για το αύριο και το σήμερα για τις υπηρεσίες υγείας στη χώρα μας».

Τέλος, έκλεισε λέγοντας ότι «Θέλω να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες μου που φρόντισαν με κάθε δυνατό τρόπο να ολοκληρωθεί το έργο αυτό, τον ανάδοχο και συνολικά όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο για να προκύψει αυτό το τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να εξάρω την προσπάθεια που έκαναν και να συγχαρώ για την ιδέα τους τα μέλη του Συλλόγου «Φίλων Περιθαλπόμενων του Νοσοκομείου Σωτηρία». Τέτοιου είδους προτάσεις συμβάλλουν στην έμπρακτη στήριξη των ασθενών και των συγγενών τους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA