Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Προσφορά τροφίμων στην Εκκλησία από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιωρ. Πατούλη

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παρέδωσε σήμερα στην εκκλησία μια σημαντική ποσότητα τροφίμων για να καλυφθούν οι ανάγκες σίτισης ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παρέδωσε σήμερα μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας τα οποία προορίζονται για την κάλυψη αναγκών των μελών του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ», ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων και ατόμων της τρίτης ηλικίας. Τον κ. Πατούλη συνόδευε στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης Μετόχι Ι. Μ. Όρους Σινά, (πλησίον Πλατείας Μαβίλη) ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ Γ. Βλάχος.

Τα τρόφιμα παρέλαβε αντιπροσωπεία του «Ελληνικού Συνδέσμου Παναγίου Τάφου και ιεράς Μονής Σινά» με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Λ. Μάρκου, παρουσία του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Αγαθάγγελου προϊστάμενου του Ι. Ν. Αγίας Αικατερίνης.

Συνολικά παραδόθηκαν 1600 κιλά όσπρια, 600 λίτρα ελαιόλαδο, 75 κιλά παστός Μπακαλιάρος, 13 κιλά αντζούγιες, καθώς και 270 τεμάχια 160gr τόνου.

Στη συνέχεια ο κ. Πατούλης σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Είναι μεγάλη μας τιμή σήμερα που βρεθήκαμε εδώ παρουσία Μελών του Ελληνικού Συνδέσμου Πανάγιου Τάφου και ιεράς Μονής Σινά και εκπροσώπων του κλήρου, παραδίδοντας ποσότητες τροφίμων οι οποίες θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες συμπολιτών μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μάρκου και στο πρόσωπο του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Αγαθάγγελου όλο τον κλήρο που βοηθούν έμπρακτα, για τις ανάγκες συνανθρώπων μας και συμβάλουν σε ένα αγώνα θρησκευτικό και εθνικό, διατηρώντας την ιστορία και αναδεικνύοντας το σημαντικό ρόλο της Μονής Σινά. Η Περιφέρεια Αττικής είναι κοντά στους ιερείς και τους πολίτες οι οποίοι προσφέρουν ένα θεάρεστο έργο. Είναι για εμάς πηγή έμπνευσης και φωτεινότητας».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Περιφέρεια Αττικής #Γιώργος Πατούλης

Best of Internet