Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη στάση του Τούρκου προέδρου απέναντι στην πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, καυτηρίασε με ανάρτησή της στο Twitter, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

«Η απαράδεκτη στάση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέναντι στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν επιβεβαίωσε αυτό που είχαμε καταλάβει όλοι μετά την αποχώρηση της Τουρκίας από την Σύμβαση της Κων/πολης. Θα συνεχίσει η ΕΕ να μην αντιδρά;», έγραψε η κυρία Γεννηματά.

https://twitter.com/FofiGennimata/status/1379766175597539329?ref_src=twsrc^tfw

Αυτό που εξόργισε την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, είναι το γεγονός ότι κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν την Τρίτη οι επικεφαλής της Ε.Ε. για να συναντηθούν με τον Τούρκο πρόεδρο, μόλις εισήλθαν στο προεδρικό μέγαρο, υπήρχαν μόνο δύο καρέκλες στις οποίες έκατσαν ο Ερντογάν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, με την Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, να στέκεται για λίγο όρθια και ν’ αναρωτιέται που θα κάτσει.

Τελικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τοποθέτησε την πρόεδρο της Κομισιόν σ’ έναν καναπέ απέναντι από τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

https://www.youtube.com/watch?v=rbOKqUeJ83M
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA