Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις καταγγελίες που είχε κάνει ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης επιβεβαίωσε με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του «Alpha» ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.  Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Καρχιμάκης έχει καταγγείλει από το 2015 κιόλας πως ήταν αυτήκοος μάρτυρας της «πρότασης» του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Παναγιώτη Κουρουμπλή «να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο» και μετά «να του πάρουμε το κόμμα» (σ.σ. από τον Γιώργο Παπανδρέου). 

Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξή του, επιβεβαιώνει την καταγγελία, λέγοντας «ναι, μου είπε ο Βενιζέλος "ψήφισε το μεσοπρόθεσμο, να του πάρουμε (του Γιώργου) το κόμμα". Με πιλάτευαν από το πρωί για να αλλάξω γνώμη». «Πρέπει να μιλήσει και ο Γιώργος για όλη αυτή την περίοδο» ανέφερε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. 

«Σε κανέναν δεν αναγνωρίζω το δικαίωμα να λέει ότι αγαπούσε και αγωνίστηκε περισσότερο από μένα για το ΠΑΣΟΚ, επισήμανε, προσθέτοντας πως «αγωνιστήκαμε χιλιάδες άνθρωποι, ήμασταν ερωτευμένοι με το ΠΑΣΟΚ, δουλέψαμε σκληρά. Από τα φοιτητικά μου χρόνια δούλεψα. Γύριζα με το τρακτέρ στην Αιτωλοακαρνανία με τον αδελφό μου, για να δημιουργήσουμε οργανώσεις στα χωριά το '74» σημείωσε ο ίδιος ενώ συμπλήρωσε «Εγώ δεν έφυγα, με διέγραψαν. Και δεν βγήκε ένας να του πει του Γιώργου "κάτσε", μόνο ο μακαρίτης ο Κρεμαστινός όταν βγήκε έξω μου είπε "αυτό που έκανε δεν έπρεπε να το κάνει, σκεπτόμενος τον πατέρα του και την αγάπη που σου είχε», τόνισε και πρόσθεσε πως «Εγώ διάλεξα να πάω στο μικρότερο κόμμα γιατί μου άρεσε ο Αλέξης Τσίπρας».

Βάζει και τη Διαμαντοπούλου στο «κάδρο» ο Καρχιμάκης

«Ημουν αυτόπτης μάρτυρας όταν η Άννα Διαμαντοπούλου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο πίεζαν τον Γιώργο Παπανδρέου να διαγράψει τον Παναγιώτη Κουρουμπλή από το ΠΑΣΟΚ» ανέφερε λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή σε νέα του παρέμβαση ο Μιχάλης Καρχιμάκης που σύμφωνα με τον Δήμο Βερύκιο του έστειλε σχετικό SMS. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA