Μενού
  • Α-
  • Α+

«Έχουμε αποδείξει από την αρχή ότι προσαρμοζόμαστε σε οποιαδήποτε δυσκολία» δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Μάριος Θεμιστοκλέους, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Με αφορμή τη διερεύνηση και συζήτηση που έχει ανοίξει για το ενδεχόμενο το εμβόλιο της Johnson & Johnson να συνδέεται με εγκεφαλικές θρομβώσεις, ο κύριος Θεμιστοκλέους ξεκαθάρισε πως «αυτή τη στιγμή ο σχεδιασμός δεν αλλάζει».

«Τηρούμε στάση αναμονής. Η παράδοση θα γίνει σήμερα κανονικά και το μεσημέρι η πρώτη παρτίδα θα είναι στην Αθήνα», είπε υπενθυμίζοντας ότι τη Δευτέρα, 19 Απριλίου, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί με το συγκεκριμένο σκεύασμα. 

«Περιμένουμε κι εμείς τις επόμενες ώρες ή μέρες τις ανακοινώσεις του EMA και του FDA σε σχέση με το εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή ο σχεδιασμός δεν αλλάζει παρά τη στάση αναμονής. Έτσι κι αλλιώς ο βασικός κορμός των σχεδιασμών είναι με το σκεύασμα της Pfizer και το Μάιο περιμένουμε 1,5 εκατομμύριο δόσεις», σημείωσε σχετικά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA