Μενού
  • Α-
  • Α+

Έξυπνη χαρακτήρισε την αντίδραση της κυβέρνησης και του υπουργού Εσωτερικών, στη δήλωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη σχετικά με την ψήφο των αποδήμων, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου. 

Μιλώντας στον ρ/σ Status της Θεσσαλονίκης, ο ευρωβουλευτής σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η κ. Τζάκρη έκανε λάθος που ανακίνησε το θέμα, κι από κει και πέρα, ο κ. Βορίδης έξυπνα αντέδρασε γιατί ήταν μια κατάσταση win – win, δηλαδή κερδίζω σε κάθε περίπτωση. “Εάν δεχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει ο νόμος σύμφωνα με αυτά που λέει η κ. Τζάκρη, κερδίζω, κι αν πάλι δεν δεχτεί, κερδίζω γιατί τον στριμώχνω στη γωνία”. Έξυπνη κίνηση αναμφισβήτητα». 

https://www.youtube.com/watch?v=gY2fCXM_akA

Παράλληλα ο Στέλιος Κούλογλου χαρακτήρισε «μη κοστολογημένο» το «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» του 2014, με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. «Δεν ήταν κοστολογημένο. Θεωρώ ότι το πρόγραμμα αυτήν τη στιγμή είναι κοστολογημένο και από αυτήν την άποψη θα έπρεπε να εξεταστεί πιο προσεκτικά από τα Μέσα Ενημέρωσης και από την κυβέρνηση για να υπάρξει μια συζήτηση δημιουργική και να καταλήξουμε κάπου, που να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Έχετε δίκιο στο γεγονός ότι το προηγούμενο πρόγραμμα που δεν εφαρμόστηκε και οι υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν, έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αμφισβήτησης, ότι αυτό που δεν έκανες το 2015, θα το κάνεις τώρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA