Μενού
  • Α-
  • Α+

Διαφορετική είναι η εκδοχή της εξέτασης Τόμπρα που μεταφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι ο μάρτυρας απέφυγε να αποκαλύψει πού αναφερόταν ο κωδικός White House, ενώ δεν επιβεβαίωσε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.  

«Εγώ δεν ρώτησα ποτέ γιατί το φανταζόμουν, αλλά δεν το ξέρω. Και δεν θα το πω ποτέ τι φανταζόμουν. Με φαντασίες δεν στήνονται δίκες», φέρεται να απάντησε σε σχετική ερώτηση του Προέδρου της Επιτροπής, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, συστήνοντας στα μέλη της Επιτροπής να ρωτήσουν σχετικά τον Φουάντ Χούρυ.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, ο Κυριάκος Τόμπρα, ανέφερε  ότι ο διαμεσολαβητικός του ρόλος λειτούργησε καταλυτικά προκειμένου να υπάρξει συμφωνία μεταξύ Χούρυ και Καλογρίτσα. Ισχυρίστηκε ότι κατά την πρώτη συνάντηση διαπίστωσε απλώς βούληση για συνεργασία και ότι ο κ. Καλογρίτας έβαλε 8,5 εκατομμύρια ευρώ.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω συνάντηση στο Μαξίμου. Μπορεί να έγινε η συνάντηση Καλογρίτσα - Χούρυ στο καφενείο. Δεν άκουσα τον Παππά», φέρεται να είπε ο μάρτυρας σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλο σημείο να ανέφερε ότι «Δεν υπάρχει σε καμία αλληλογραφία ούτε Παππάς ούτε άλλο πολιτικό πρόσωπο».  «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στο πλαίσιο μιας αστικής εμπορικής διαφοράς μεταξύ δύο παρ’ ολίγον συνεταίρων με αντικείμενο τη διεκδίκηση του ποσού των 3 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων ο καθένας χρησιμοποιεί το γκουβέρνο για τους δικούς του λόγους», φέρεται να κατέληξε ο μάρτυρας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA