Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, τα κόμματα λαμβάνουν: ΝΔ: 37,4%, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: 23,8%, ΚΙΝΑΛ: 5,9%, ΚΚΕ: 5,6%, Ελληνική Λύση: 4,2%, ΜέΡΑ25: 2,9%, Πλεύση Ελευθερίας: 1,4%.

Στην ερώτηση για το ποιον εμπιστεύονται περισσότερο οι πολίτες ως πρωθυπουργό, ο επικεφαλής της κυβέρνησης και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης λαμβάνει 43%, το "κανένας" 29%, ενώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα επιλέγει το 23%.

Οι περισσότεροι πολίτες πάντως δεν είναι ικανοποιημένοι με τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, με το 51% να δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο έναντι 40% που δηλώνει ικανοποιημένο.

Aντιστρόφως, η ικανοποίηση των πολιτών από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του εμβολιαστικού προγράμματος έχει αυξηθεί σε σχέση με την τελευταία δημοσκόπηση του Μαρτίου κατά 4% (55% έναντι 51%).

Αναφορικά με τις μετακινήσεις του Πάσχα, το 62% τάσσεται κατηγορηματικά υπέρ, ενώ το 29% εναντίον, ενώ το άνοιγμα των Λυκείων με σελφ τεστ βρίσκει σύμφωνο το 65% των ερωτηθέντων, δηλαδή τους 2 στους 3.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA