Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης με μια νέα του ανάρτηση στράφηκε στη φιλοζωία και απευθύνεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το νέο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς.

Ο κ. Πολάκης αναφέρει στην ανάρτησή του ότι το νέο νομοσχέδιο βάζει περιορισμούς στην αναπαραγωγή των ζώων συντροφιάς και αυτό θα οδηγήσει στην εξαφάνιση του Κρητικού Λαγωνικού.

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη

Μια που έγινες και φιλόζωος Κυριακο Μητσοτακη,δεν ασχολείσαι λίγο και με το ΑΙΣΧΡΟ νομοσχέδιο που φέρνετε που απαγορεύει στους ιδιοκτήτες σκύλων να αναπαράγουν τα ζώα τους και τους υποχρεώνει να τα ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΝ;;;; (Για να κάνει το χατήρι σε εκτροφείς και εισαγωγείς) ΕΙΔΙΚΑ ,αφού κατάγεσαι και από την Κρητη ,αυτό θα οδηγήσει στην ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ της φυλής του Κρητικού Λαγωνικού που κατάφεραν με πολύ κόπο και μεράκι να διαφυλάξουν αρκετοί (πραγματικοί) κυνοφιλοι συντοπίτες μας!!!!

Μια που έγινες και φιλόζωος Κυριακο Μητσοτακη,δεν ασχολείσαι λίγο και με το ΑΙΣΧΡΟ νομοσχέδιο που φέρνετε που απαγορεύει...

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA