Μενού
  • Α-
  • Α+

Αδυναμία προσέλευσης για την προγραμματισμένη αύριο εξέτασή του από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τον Νίκο Παππά, λόγω κόπωσης από το εμβόλιο που έκανε κατά του κορονοϊού, επικαλείται ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας με επιστολή του προς το Προεδρείο της Επιτροπής, προκαλώντας εκνευρισμό στα μέλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΝΔ, δια του εισηγητή της Θάνου Πλεύρη, ζήτησε να προσκομίσει ο κ. Καλογρίτσας ιατρική γνωμάτευση που θα πιστοποιεί την ανάγκη ημερών ξεκούρασης, επιμένοντας να τηρηθεί η αρχική λίστα μαρτύρων που αποφασίστηκε, ώστε ο επιχειρηματίας να είναι ο δεύτερος κατά σειρά μάρτυρας για την υπόθεση των χειρισμών του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και να εξεταστεί την προσεχή Πέμπτη.

Εναλλακτικά πάντως η πλειοψηφία προτείνει να αποσταλεί παράλληλη κλήση προς τον στενό συνεργάτη του κ. Καλογρίτσα, Χρίστο Νικολάου, ώστε σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης του πρώτου να εξεταστεί εκείνος.

Να μην εξεταστεί κανένας άλλος πριν προσέλθει ο Χρήστος Καλογρίτσας, φέρεται να ζήτησε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, η Θεοδώρα Τζάκρη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA