Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είχε σήμερα συνάντηση με τον πρώτο εμβολιασθέντα στη χώρα μας κατά του κορονοϊού, Μιχάλη Γιοβανίδη.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κικίλιας έκανε μια ανάρτηση στην οποία ανέφερε ότι «Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο, μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που εμβολιάστηκε δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.Ήταν πολύ χαρούμενος που είναι προστατευμένος και μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια και ο δυναμισμός που εξέπεμπε».

Στη συνέχεια προσθέτει ότι «Τον συναντήσαμε σήμερα που επισκεφτήκαμε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ανταλλάξαμε ευχές με ωφελούμενους και προσωπικό. Η Επιχείρηση "Ελευθερία" προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους».

Τέλος ο κ. Κικίλιας κλείνει υπογραμμίζοντας πως «Στην ηλικιακή ομάδα 45-49 που άνοιξε το Μ. Σάββατο, μέχρι χθες βράδυ είχαν κλείσει τα ραντεβού τους 170.000 συμπολίτες μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κικίλια

«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που...

Δημοσιεύτηκε από Vassilis Kikilias στις Δευτέρα, 3 Μαΐου 2021
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA