Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Βασίλης Κικίλιας: Συνάντησε τον πρώτο εμβολιασθέντα κατά του κορνοϊού

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είχε σήμερα συνάντηση με τον πρώτο εμβολιασθέντα στη χώρα μας κατά του κορονοϊού

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είχε σήμερα συνάντηση με τον πρώτο εμβολιασθέντα στη χώρα μας κατά του κορονοϊού, Μιχάλη Γιοβανίδη.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κικίλιας έκανε μια ανάρτηση στην οποία ανέφερε ότι «Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο, μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που εμβολιάστηκε δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.Ήταν πολύ χαρούμενος που είναι προστατευμένος και μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια και ο δυναμισμός που εξέπεμπε».

Στη συνέχεια προσθέτει ότι «Τον συναντήσαμε σήμερα που επισκεφτήκαμε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ανταλλάξαμε ευχές με ωφελούμενους και προσωπικό. Η Επιχείρηση "Ελευθερία" προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους».

Τέλος ο κ. Κικίλιας κλείνει υπογραμμίζοντας πως «Στην ηλικιακή ομάδα 45-49 που άνοιξε το Μ. Σάββατο, μέχρι χθες βράδυ είχαν κλείσει τα ραντεβού τους 170.000 συμπολίτες μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κικίλια

«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που...

Δημοσιεύτηκε από Vassilis Kikilias στις Δευτέρα, 3 Μαΐου 2021

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κορονοϊός #Βασίλης Κικίλιας #εμβολιασμός