Μενού
  • Α-
  • Α+

Επαναλειτουργία των παιδικών σταθμών ζητούν Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Νόνη Δούνια. Οι βουλευτές της ΝΔ υποστηρίζουν ότι οι κλειστοί παιδικοί σταθμοί στέκονται εμπόδιο στην επιστροφή των γονέων στην παραγωγική διαδικασία ενώ οι παραγωγικές δραστηριότητες ανοίγουν με σταδιακή άρση του lockdown

Το ζήτημα των κλειστών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών θέτουν σε ερώτηση τους προς τους υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών οι βουλευτές της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Νόνη Δούνια, επισημαίνοντας τις δυσκολίες που προκαλεί αυτό στους γονείς και ζητώντας την άμεση επαναλειτουργία τους. 

Τι αναφέρουν στην ερώτησή τους

«Όπως συμπεραίνουμε και από τις επικοινωνίες στα βουλευτικά μας γραφεία, είναι πολλές οι οικογένειες που βρίσκονται προ αδιεξόδου, καθώς το ζήτημα της φύλαξης των παιδιών τους στέκεται εμπόδιο στην επιστροφή γονέων στην παραγωγική διαδικασία. Συγχρόνως, πληθαίνουν οι φωνές που υποστηρίζουν ότι οι κύριες πρακτικές δυσκολίες που οδηγούν στο να παραμένουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί (δηλαδή το θέμα της μάσκας και του self test), μπορούν να αντιμετωπιστούν στην πράξη με αξιόπιστες λύσεις», τονίζεται στην ερώτηση που κατατέθηκε. 

Κατόπιν τούτου οι «γαλάζιοι» βουλευτές ερωτούν κατά πόσο κρίνεται σκόπιμη η επίσπευση του ανοίγματος των παιδικών σταθμών και ποιες ενέργειες πρέπει να λάβουν χώρα, ώστε να αυτοί να ανοίξουν το συντομότερο δυνατό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA