Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πώς γίνεται κάθε φορά που πρώην Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν αυτά που πραγματικά πιστεύουν να πέφτουν θύματα παρερμηνείας και προπαγάνδας, είναι απορίας άξιον», σημείωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, σχολιάζοντας την τελευταία τοποθέτηση της Έφης Αχτσιόγλου, με την οποία ουσιαστικά διέψευσε την δήλωση που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της ΝΔ.

«Η κυρία Αχτσιόγλου επέλεξε αντί της συγγνώμης απέναντι στην κοινωνία που δίνει μάχη, ένα μακροσκελές ακαταλαβίστικο συνονθύλευμα αριστερίστικων παρωχημένων τσιτάτων για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αντί της ντροπής, επιμένει στην έπαρση της δήθεν υπεράνω κριτικής ιδεολογικής της άποψης που, ω του θαύματος, έπεσε θύμα προπαγάνδας», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Προσέθεσε δε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει το κόμμα που τρέφεται από την ιδεοληψία που θέλει την κρίση ευκαιρία, ενώ υποστήριξε πως η δήλωση Αχτσιόγλου συμπυκνώνει τη συνολική στάση που επέλεξε η αξιωματική αντιπολίτευση «υπονομεύοντας την εθνική προσπάθεια και καταστροφολογώντας εν μέσω πανδημίας». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA