Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις εισηγήσεις της Επιτροπής Παρακολούθησης του Ποινικού Κώδικα αναμένει η κυβέρνηση για την αυστηροποίηση των ποινών, ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο.

«Η συγκεκριμένη περίπτωση του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος, η αγριότητα του προφανώς, μας σοκάρει όλους. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια» είπε αρχικά η κυρία Πελώνη. «Η Αστυνομία, οι Αρχές κινητοποιήθηκαν εξ αρχής. Υπάρχουν δύο ειδικές ομάδες που ερευνούν αυτή την υπόθεση, αυτή τη στιγμή και οι δράστες έχουν επικηρυχθεί. Είναι άμεση προτεραιότητα να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Έχουμε εμπιστοσύνη ότι οι Αρχές, η Αστυνομία θα κάνουν τη δουλειά τους - επιχειρησιακά- και θα συλληφθούν οι δράστες» ανέφερε.

«Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα. Τέτοιου είδους εγκλήματα προκαλούν σοκ και είναι σπάνια στη χώρα μας. Σε σχέση με τις ποινές, υπάρχει σε επεξεργασία από την Επιτροπή Παρακολούθησης του Ποινικού Κώδικα μια σειρά προτάσεων. Αναμένουμε, λοιπόν, τις εισηγήσεις της Επιτροπής για την αυστηροποίηση των ποινών -και όχι μόνο- και πιστεύω πως θα τις έχουμε μέσα στις επόμενες μέρες» κατέληξε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Όπως έγραφε από το πρωί το Reader, η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, συζητήθηκε πρωί πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου. Το άγριο έγκλημα αξιολογείται από την κυβέρνηση, η οποία συζητά την ανάληψη πρωτοβουλιών με φόντο την ενίσχυση της αστυνόμευσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA