Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κυρανάκης: Δέχτηκα άδικη κριτική για το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μίλησε για τις σχέσεις του με την οικογένειά του, αλλά και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δημοσιοποίηση των στοιχείων πολίτη στη Νέα Σμύρνη

Κωνσταντίνος Κυρανάκης (πηγή: Eurokinissi)
Κωνσταντίνος Κυρανάκης (πηγή: Eurokinissi)

Μιλώντας στον Alpha, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις αντιδράσεις που προκάλεσε η δημοσιοποίηση των στοιχείων πολίτη που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς της Νέας Σμύρνης. «Δέχθηκα άδικη κριτική από τον κόσμο», σημείωσε, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως «η πολιτική στην Ελλάδα μοιάζει με Κολοσσαίο».

«Εκείνες τις μέρες το αισθανόσουν πως ο κόσμος ήθελε κάπως να εκτονωθεί», επισήμανε ο βουλευτής, αποδίδοντας την οργή των πολιτών στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί λόγω κορονοϊού. Όπως διευκρίνισε, η βασική του θέση ήταν πως ο πολίτης δεν θα έπρεπε να ξυλοκοπηθεί από την αστυνομία, ενώ δήλωσε πως τον στεναχωρεί που αυτό δεν ακούστηκε σε κανένα μέσο ενημέρωσης.

«Η μισή μου οικογένεια είναι αριστερή»

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης αναφέρθηκε ακόμη στην οικογένειά του, σημειώνοντας πως κανείς από τους συγγενείς του δεν ασχολείται με την πολιτική, ενώ η μισή του οικογένεια - με καταγωγή από την Κρήτη - είναι αριστερών πεποιθήσεων. Με τον ξάδελφό του, μάλιστα, που είναι κομμουνιστής κάνουν πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσει.

«Μου ασκούν σκληρή κριτική. Με έχουν βοηθήσει να γίνω καλύτερος. Η μητέρα μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με την πολιτική», αποκάλυψε ο βουλευτής, ενώ υπογράμμισε πως στο σχολείο θεωρούσαν πως ήταν αριστερός γιατί διεκδικούσε έντονα αυτά που ήθελε.

«Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου»

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μίλησε, παράλληλα, για τη σχέση του με τον πατέρα του. «Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω που είναι. Δεν έχουμε ζήσει ποτέ μαζί. Η μητέρα μου πήρε το βάρος μόνη της και με κράτησε τελικά. Τον έχω δει ελάχιστες φορές αλλά δεν του κρατώ κακία. Έκανε τις επιλογές του. Έχω πιάσει την μητέρα μου νιώθει ενοχές για την επιλογή της αυτή αλλά εγώ την θαυμάζω», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

«Φυσικά κι είχα την έλλειψη του πατρικού προτύπου, αλλά σου δίνει δύναμη για άλλα πράγματα και να παίρνεις αποφάσεις. Είχα απορίες αλλά την έχω δεχτεί αυτήν την κατάσταση», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σημειώνοντας πως υπήρξε «προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο». 


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κωνσταντίνος Κυρανάκης #Νέα Δημοκρατία #Νέα Σμύρνη