Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι πολλοί επιδοκιμάζουν τις θέσεις του, αλλά αυτό δεν έχει αντίκρισμα στην κάλπη. Έτσι με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προανήγγειλε την αποχώρησή του από την πολιτική αλλά και την αρθρογραφία, εφόσον ο συνδυασμός της «Δημιουργίας Ξανά» με τη «Νέα Δεξιά» του Φαήλου Κρανιδιώτη, δεν εισέλθει στη Βουλή στις επόμενες εθνικές εκλογές. Παράλληλα ο κ. Τζήμερος στην ανάρτησή του, για να ενισχύσει τα λεγόμενά του ότι πολλοί «στηρίζουν Τζήμερο», αλλά λίγοι ψηφίζουν, ανέβασε screenshot από ένα άρθρο που έγραψε για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, το οποίο ονομάζει «Συνένοχοι στο Φόνο» και το οποίο εμφανίζεται στα δημοφιλέστερα κείμενα του συγκεκριμένου ιστότοπου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου

«Σας ενημερώνω πως τη δυνατότητα "διαβάζω & επιδοκιμάζω Τζήμερο" αλλά ψηφίζω τον άλλον για να φύγει ο παρα-άλλος δεν θα την έχετε άλλη φορά. Στις επόμενες εθνικές εκλογές αν ο συνασπισμός μας με τον Φαήλο δεν μπει στη Βουλή, εγώ αποχωρώ από την πολιτική και φυσικά και από την αρθρογραφία».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FThanos.Tzimeros.Page%2Fposts%2F4031338563625417&width=500&show_text=true&height=721&appId
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA