Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο αδερφός του εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη, Θανάσης, ξεκαθαρίζει ότι δεν συμμερίζεται τις απόψεις του αδερφού του, ο οποίος δήλωσε ότι η «ναυτιλία δεν χρειάζεται την κυβέρνηση» και μάλιστα δηλώνει «εκ διαμέτρου αντίθετος».

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Χαρδαλιάς: Ο διάλογος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπρηστική επίθεση στον Βύρωνα

Η δήλωση του Αθανάσιου Λασκαρίδη:

«Αναφορικά με τον πρόσφατα δημιουργηθέντα θόρυβο σχετικά με τις δηλώσεις του αδελφού μου Παναγιώτη Λασκαρίδη σε συνέντευξη του στο European Investigative Collaboration, επιθυμώ να δηλώσω ότι αυτές είναι προσωπικές του απόψεις τις οποίες όχι μόνο δεν συμμερίζομαι, αλλά με βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετο.

Η Ελληνική Ναυτιλία οφείλει την μετεωρική άνοδο και εξαιρετική επιτυχία της από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, κατά κύριο λόγο, στην προστασία και υποστήριξη που επέδειξαν όλες ανεξαιρέτως οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις προς αυτήν. 

Κάθε άλλος σχολιασμός εκ μέρους μου για το θέμα αυτό περιττεύει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Λασκαρίδης προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν πριν από δύο ημέρες δήλωσε ότι έχουμε «χ@@@ο» τον πρωθυπουργό. Συγκεκριμένα, σε ντοκιμαντέρ του European Investigative Collaboration για παραβιάσεις περιβαλλοντικών όρων από εφοπλιστές, ακούγεται ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης, να λέει ότι ουσιαστικά οι εφοπλιστές δεν έχουν ανάγκη την ελληνική κυβέρνηση και τα περισσότερα πλοία είναι υπό ξένη σημαία. Η ναυτιλία δεν χρειάζεται την κυβέρνηση, το υπουργείο την ΙΜΟ (International Maritime Organisation) και τον πρωθυπουργό. Έχουν χε@@@νο τον πρωθυπουργό. Δεν χρειάζονται τον πρωθυπουργό. Γιατί; Επειδή η ναυτιλία δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Το 80% έχει ξένη σημαία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA