Μενού
  • Α-
  • Α+

Την παραδοχή της ΝΔ ότι η Προανακριτική έχει πέσει στα βράχια δείχνει η επαναφορά χιλιοπαιγμένων σεναρίων, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Διαβάστε ακόμα: Προανακριτική: Νέα εξέταση Καλογρίτσα με... φόντο τα SMS Παππά, τη μήνυση κατά Κελέτση και την κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ 

Αναλυτικά, η Κουμουνδούρου αναφέρει:

«Η εξέλιξη της Προανακριτικής σε φιάσκο οδηγεί τη Ν.Δ. σε μεταχρονολογημένες αναζητήσεις, οι οποίες όμως έχουν απαντηθεί. Τα 3 εκατ. ευρώ της εγγυητικής επιστολής, στα οποία αναφέρεται ήταν δεσμευμένα από το δημόσιο ως τα μέσα Ιανουαρίου του 2017.

Όταν επιστράφηκαν, τα κράτησε ο κ. Καλογρίτσας, όπως ομολόγησε σήμερα ο ίδιος. Για το τι έγιναν αυτά τα χρήματα μετά, σε ποιους λογαριασμούς πήγαν και πως μοιράστηκαν μπορούν να το διαβάσουν στα εξόχως αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του Τύπου (και των τελευταίων ημερών).

Η επαναφορά χιλιοπαιγμένων σεναρίων δεν δείχνει την άγνοια της Πειραιώς. Δείχνει την παραδοχή της ότι η Προανακριτική έχει πέσει στα βράχια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA