Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ των πεσόντων καταδρομέων που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώο των ΛΟΚ, στο Καβούρι ανέφερε ότι «Με το αξιόμαχο του αμυντικού συστήματος μας, παραμένουμε εξωστρεφείς και προβάλλουμε τη σημαία της χώρας όπου κι αν αυτό απαιτηθεί. Ανυψώνουμε το διεθνές κύρος μας και αποδεικνύουμε εμπράκτως ότι η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας».

Διαβάστε επίσης: Τσαβούσογλου: Θέτω τη Δευτέρα θέμα για τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη - Αμεση απάντηση της Αθήνας

Στη συνέχεια σημείωσε πως «Ο αγώνας συνεχίζεται ώστε να εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές, τα υλικά και τα μέσα τους, παρέχοντας τις απαραίτητες συνθήκες στα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων. Αναβαθμίζουμε την εκπαίδευση των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων, εκτελώντας πολλαπλές συνεκπαιδεύσεις και ασκήσεις με στρατηγικούς συμμάχους και εταίρους».

Καταλήγοντας ανέφερε ότι «ο δέντρο της ελευθερίας ποτίζεται με αίμα Ηρώων πάντα προκειμένου να μεγαλώνει. Στην Ελλάδα, αυτό το δέντρο το έχουν ποτίσει αναρίθμητοι Ήρωες γι’ αυτό και μεγαλώνει πάντα, βλαστίζει και ανθίζει».

Να σημειωθεί ότι στην τελετή ήταν παρόντες και ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης, Αλκιβιάδης Στεφανής καθώς επίσης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA