Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη στη νέα διδιακτυακή εκπομπή της δημοσιογράφου Όλγας Τρέμη, παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας που φρόντισε να μπει... επιθετικά στη συζήτηση με μια ιδιαίτερη αναφορά στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμη: Δημοσκόπηση PULSE: Προβάδισμα της ΝΔ κατά 14 μονάδες - Καταλλήλοτερος ο Κυριάκος Μητσοτάκης 

Στο ξεκίνημα της συζήτησης, η Όλγα Τρέμη καλωσόρισε τον Αλέξη Τσίπρα ρωτώντας τον με πιο πόδι θα επιλέξει να κάνει ποδαρικό -μιας και είναι ο πρώτος καλεσμένος- με το δεξί ή το αριστερό. 

Για να πάρει απάντηση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως: «Πάντως ήταν ευφυής η σκέψη σας να μην κάνει ο κ. Μητσοτάκης ποδαρικό, αλλά να κάνω εγώ, διότι σε αυτή τη χώρα καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα. Ελπίζω να είναι τυχερό πάντως»!

Στη συνέντευξη που φιλοξενήθηκε στο κανάλι στο Youtube της ιστοσελίδας newsbomb, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε μεταξύ άλλων και για τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης. «Η ανάπτυξη θα έρθει είτε έτσι, είτε αλλιώς, γιατί κάνανε μια βουτιά 8,5%. Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν αυτή η ανάπτυξη θα είναι συμπεριληπτική. Θα περιλαμβάνει όλους και κυρίως αυτούς που επλήγησαν από την κρίση και τώρα επειδή μιλάτε για το Ταμείο Ανάκαμψης, είναι η μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα τις επόμενες δεκαετίες και πολύ φοβάμαι ότι ο σχεδιασμός είναι να επωφεληθούν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι. Και η μεγάλη πλειοψηφία, ιδίως οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι, να μην καρπωθούν τα οφέλη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA