Μενού
  • Α-
  • Α+

Αφορμή για αντιπαράθεση με «γαργαλιστικούς» διαλόγους και επίκληση επιχειρημάτων ακόμα και ιατρικής φύσεως,  συνιστά ως φαίνεται η συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου, που συνεχίζεται στη Βουλή με την ακρόαση των φορέων. Ενδεικτικός είναι ο διάλογος... απείρου κάλλους που είχαν στις αρμόδιες Επιτροπές οι κύριοι Χρήστος Κατσώτης (ΚΚΕ) και ο εισηγητής της ΝΔ, Κώστας Μαραβέγιας, με αφορμή τη θερμή υποστήριξη της τηλεργασίας από τον βουλευτή της πλειοψηφίας.

Διαβάστε επίσης: Χατζηδάκης για εργασιακό νομοσχέδιο: Με ονομαστική ψηφοφορία θα αποκαλύψουμε την «αραχνιασμένη» αντιπολίτευση

«Κύριε Μαραβέγια από ό,τι ξέρω είστε χειρουργός πρωκτολόγος. Θα εμπιστευόσασταν να σας κάνουν κολονοσκόπηση εξ αποστάσεως; Από μακριά;», ήταν το ερώτημα που απηύθυνε προσωπικά στον βουλευτή της ΝΔ, ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ, προκαλώντας σε άλλους θυμηδία και σε άλλους αμηχανία.  

Ονομαστική ψηφοφορία θα ζητήσει η κυβέρνηση 

Ονομαστική ψηφοφορία θα ζητήσει αύριο Πέμπτη 10 Ιουνίου η κυβέρνηση για το εργασιακό νομοσχέδιοη οποία θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή σύμφωνα με πληροφορίες. Κυβερνητικοί κύκλοι διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση ότι το νομοσχέδιο έχει διατάξεις υπέρ εργαζομένων, όπως η ψηφιακή κάρτα η οποία θα μετρά τις πραγματικές ώρες εργασίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA