Μενού
  • Α-
  • Α+

Διάθεση για δημιουργία νέων όρων του ελληνικού λεξιλογίου και εκτόξευση πρωτότυπων... καρφιών, φαίνεται ότι προκαλεί στην αντιπολίτευση το εργασιακό νομοσχέδιο, καθώς μετά τον δηλητηριώδη χαρακτηρισμό «Χατζηθάφτης» και την επίκληση της ιατρικής περί τηλε-κολονοσκοπήσεων από το ΚΚΕ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης επιστράτευσε με τη σειρά του το αγαπημένο παλιό παιδικό κόμικ «Τιραμόλα», προκειμένου να επιτεθεί στον Υπουργό Εργασίας και να καταγγείλει το περιεχόμενο του νομοσχέδιου.

Διαβάστε ακόμη: Βουλή: Ομαδικό σφυροκόπημα της αντιπολίτευσης για το εργασιακό νομοσχέδιο

«Φαίνεται πως ο κύριος υπουργός διάβαζε στα εφηβικά του χρόνια πολύ Τιραμόλα, γιατί έχει επηρεαστεί και θέλει να κάνει τη ζωή των εργαζομένων λάστιχο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης. Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση και τον Υπουργό Εργασίας ότι καθιστούν την Ελλάδα την πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που καταργεί το 8ωρο, προωθώντας την αναχρονιστική τομή της ατομικής σύμβασης έναντι των προστατευτικών συλλογικών συμβάσεων και ποινικοποιώντας τον συνδικαλισμό, υποστηρίζοντας ότι το νομοσχέδιο θα το καταργήσει όχι μόνο η επόμενη κυβέρνηση αλλά η κοινωνία στην πράξη που όπως εκτίμησε θα «τιμωρήσει» τη ΝΔ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA