Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιατρικό συνέδριο τείνει να θυμίσει η αντιπαράθεση για το εργασιακό νομοσχέδιο στη Βουλή, όπου συμπολίτευση και αντιπολίτευση ανεβάζουν στροφές και τόνους. Με επέμβαση χολής και τη διάφορα ανάμεσα στην ανοιχτή με τη λαμπαροσκοπική, την οποία παρομοίασε με τον συντηρητισμό και την πρόοδο, αντεπιτέθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Μαραβέγιας στο δηλητηριώδες ερώτημα που του είχε απευθύνει νωρίτερα ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, αν η στάση του υπέρ της τηλεργασίας σημαίνει ότι θα αποδεχόταν και εξ αποστάσεως κολονοσκόπηση ως χειρούργος –πρωκτολόγος.

«Σας εύχομαι να είστε υγιής, αλλά αν ποτέ χρειαστείτε εγχείρηση στη χολή γα παράδειγμα να ζητήσετε να σας ανοίξουν από την κορφή ως τα νύχια κι όχι με μια μικρή τρυπούλα. Ο συντηρητισμός είναι ο τρόπος που τοποθετηθήκατε σε αντίθεση με την πρόοδο.Αυτή είναι η διαφορά. Είτε μιλάμε για συνελεύσεις είτε για εγχειρήσεις ο συντηρητικός θέλει μόνο αίμα», σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Μαραβέγιας. 

Τι είχε λεχθεί νωρίτερα; 

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί  αντιπαράθεση με «γαργαλιστικούς» διαλόγους μεταξύ των δύο βουλευτών. «Κύριε Μαραβέγια από ό,τι ξέρω είστε χειρουργός πρωκτολόγος. Θα εμπιστευόσασταν να σας κάνουν κολονοσκόπηση εξ αποστάσεως; Από μακριά;», ήταν το ερώτημα που απηύθυνε προσωπικά στον βουλευτή της ΝΔ, ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ, προκαλώντας σε άλλους θυμηδία και σε άλλους αμηχανία.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA