Μενού
  • Α-
  • Α+

Η χαλάρωση των μέτρων για την αποφυγή της  διασποράς του κορονοϊού είναι προ των πυλών κι από 1η Ιουλίου αναμένεται να αρθούν ακόμη περισσότερα μέτρα.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοπάρτι στη Μύκονο: «Πληρώστε, αφήστε κινητό στην είσοδο και ξεσαλώστε» η εντολή από τους «κράχτες»

Μιλώντας σχετικά ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης είπε μεταξύ άλλων ότι οι γάμοι θα τελούνται με 300 άτομα από 1ης Ιουλίου, ωστόσο, θα ισχύουν αυστηροί κανόνες. Ετσι, οι ροτόντες πρέπει να είναι έως οχτώ άτομα, ενώ στους γάμους και τις βαπτίσεις θα επιτρέπονται μόνο καθήμενοι και θα απαγορεύεται ο χορός. Όπως σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ δεν υπάρχει περιορισμός στο εάν η μουσική θα είναι με ορχήστρα ή όχι, λέγοντας ωστόσο πως «δεν μπορούμε να χορέψουμε».

«Μακάρι να τελειώσουμε με την πανδημία και να επανέλθουμε, όμως, αυτοί είναι οι κανόνες τώρα», είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως μέχρι πρότινος δεν είχαμε ούτε την μουσική και θα πρέπει όλοι να κάνουμε προσεκτικά βήματα.

«Το κάθε τι έχει νόημα. Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 01.30 έως 05.00 λήγει τέλος του μήνα. Αυτή την στιγμή οι λοιμοξιολόγοι μας λένε ότι πρέπει να τηρήσουμε αυτό το ωράριο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαθανάσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA