Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας κάνει περήφανους», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με 3-2 σετ από τον σπουδαίο Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Roland Garros

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στο twitter:

«Το πιο σημαντικό για τον Στέφανο Τσιτσιπά, το είπε σήμερα στην απονομή ο αντίπαλός του: Απόλυτος σεβασμός σ’ εσένα και την ομάδα σου. Θα κατακτήσεις πολλά Grand Slam. Ένας αθλητής στα 22 του, μία ανάσα από την κορυφή του κόσμου. Μας κάνει περήφανους». 

https://twitter.com/atsipras/status/1404152343495593993?ref_src=twsrc^tfw

Συγχαρητήρια από Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη 

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην ανάρτησή της αναφέρει: «Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του #rolandgarros, την πρώτη για αθλητή μας, αποτέλεσμα σπουδαίου ταλέντου και σκληρής δουλειάς. Είμαστε περήφανοι για τον Στέφανο και για τη Μαρία Σάκκαρη, που χαρίζουν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό!».

https://twitter.com/PresidencyGR/status/1404129062398877701?ref_src=twsrc^tfw

Με ένα tweet έδωσε συγχαρητήρια ο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη σπουδαία τους προσπάθεια. «Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στη Μαρία Σάκκαρη για την εκπληκτική τους παρουσία στο #RolandGarros. Η πορεία σας είναι απόδειξη του πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Μπράβο και στους δύο! Μας γεμίσατε υπερηφάνεια!» έγραψε. Μάλιστα συνόδευσε το ποστ με μια φωτογραφία με τους δύο τενίστες.

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1404128561666179080?ref_src=twsrc^tfw

Aπό την πλευρά του, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας σημειώνει μέσω twitter: «Με την παρουσία του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Roland Garros απέδειξε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του τένις παγκοσμίως. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια».

https://twitter.com/NikosDendias/status/1404129361352183815?ref_src=twsrc^tfw

Λύγισε στο τέλος ο Τσιτσιπάς 

Λύγισε» ο Στέφανος Τσιτσιπάς και δεν τα κατάφερε στον τελικό του τουρνουά τένις Roland Garros, καθώς ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Μετά από έναν αγώνα που διήρκησε πάνω από τέσσερις ώρες, ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε και δεν κατάφερε να επικρατήσει.  

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκε στα δύο πρώτα σετ και «άγγιξε» τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς που κατάφερε να πάρει τα τρία επόμενα. Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκε με δύο σετ αλλά τελικά έχασε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA