Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Παύλο Πολάκη επιτίθεται με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας «με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν».

Διαβάστε ακόμη: Βουλή: «Σφαγή» πρώην συντρόφων στο ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια του κόμματος

Παράλληλα ασκεί κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, επειδή δεν έχει καταδικάσει τη συγκεκριμένη τοποθέτηση και αναφέρει ότι αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε κάτι τέτοιο «αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι Τσίπρας = Πολάκης και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζεται τον κ. Βελόπουλο κλείνοντας το μάτι στους αντιεμβολιαστές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν καταφερόμενος παράλληλα κατά της επιστημονικής κοινότητας. Έχουν περάσει 24 ώρες και από τον ΣΥΡΙΖΑ σιγή. Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να καταδικάσει ευθέως τον κ. Πολάκη. Οποιαδήποτε άλλη αντίδραση αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι Τσίπρας = Πολάκης και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζεται τον κ. Βελόπουλο κλείνοντας το μάτι στους αντιεμβολιαστές».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.....όταν χορηγεις μαζικά στον πληθυσμό εμβόλια που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗ ΦΑΣΗ 3 ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ!!!!

ΥΓ 1.Φερτε τα φάρμακα !!! 12.500 οι νεκροί

Έχει και συνέχεια το πράγμα!!!

ΥΓ2.και τολμάνε κάποια ρετάλια του καθοδηγούμενου «επιστημονικού» δυναμικού να κουνάνε το δάχτυλο για υποχρεωτικότητα!!!

ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ....»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA