Μενού
  • Α-
  • Α+

Δριμύτατη κριτική εφ’ όλης της ύλης με αιχμή το εργασιακό νομοσχέδιο άσκησε στην κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό που είναι παρών στην Ολομέλεια, η Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας την ότι οδηγεί τη χώρα σε ένα μοντέλο φθηνής εργασίας, λουκέτων και μαζικής ανεργίας, ξεπληρώνοντας προεκλογικά γραμμάτια και διαμηνύοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσει τον αγώνα μέσα κι έξω από τη Βουλή. «Η κυβέρνηση της ΝΔ βάζει τη συντηρητική της σφραγίδα σε όλους τους τομείς και η προπαγάνδα δεν μπορεί να κρύψει την οπισθοδρόμηση και το αποκρουστικό πρόσωπο της νομιμοποίησης της εργασιακής ζούγκλας, υποστήριξε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, κατακεραυνώνοντας το εργασιακό νομοσχέδιο»

«Η κυβέρνηση της ΝΔ στο μέσον θητείας της έχει βάλει συντηρητική σφραγίδα της σε όλους τους τομείς. Η προπαγάνδα δεν μπορεί να κρύψει την οπισθοδρόμηση παντού. Κυβερνάει υπέρ μίας εργοδοτικής και επιχειρηματικής ελίτ, αλλά εξάντλησε την υπομονή κοινωνίας και την αντοχή της οικονομίας», είπε η κυρία Γεννηματά. «Σε μια εποχή που ανοίγει η συζήτηση για τη μείωση των ωρών εργασίας εσείς κάνετε το αντίθετο και κηρύσσετε τον πόλεμο στα συνδικάτα. Κοροϊδεύετε τους νέους ότι θα πάρουν 3ήμερες διακοπές αφού δουλέψουν 10ωρο χωρίς αμοιβή. Με τι λεφτά; το ρεπό δεν πληρώνει διακοπές και ταξίδια. Προσπαθείτε να ωραιοποιήσετε την κατάσταση ότι είναι μεταρρυθμιστικό και προοδευτικό»

Κριτική για το AstraZeneca

Εξηγήσεις για τις αποφάσεις της επιτροπής σχετικά με το ποιες ηλικιακές κατηγορίες εμβολιάζονται με AstraZeneca ζήτησε η Φώφη Γεννηματά λέγοντας «να εξηγήσετε στο λαό γιατί και με ποια κριτήρια χορηγήθηκε το εμβόλιο στις ηλικιακές ομάδες και με ποια επιστημονικά δεδομένα άλλαξε η Επιτροπή την εισήγησή της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA