Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα «καρφί» πέταξε στον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο, απαντώντας σε τηλεοπτική δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Επειδή κάνατε αστειάκι ότι δεν κάνω ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας, σίγουρα δεν θα αναλάμβανα διαχειριστής πολυκατοικίας αν τη είχατε χτίσει εσείς ως πολιτικός μηχανικός» είπε ο πρωθυπουργός στον Αλέξη Τσίπρα.

Τι είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός με τη... σπόντα του απάντησε στη δήλωση που είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star στις 14 Ιουνίου. «Με τα χρέη της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας» είχε πει.

«Δεν είσαι Ανδρέας Παπανδρέου»

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει και πάλι προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα:«Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την ιστορική σας αποστροφή και τις θα γίνει στις επόμενες εκλογές, Να σας πω ένα μυστικό; Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου. Ας αφήσουμε στην άκρη αυτό το ψέμα ότι βάλατε πλάτη στην κυβέρνηση». Του ζήτησε δε να αποκηρύξει τις «σαχλαμάρες» όπως είπε του Παύλου Πολάκη.

««Στελέχη σας υπονομεύουν την εμβολιαστική διαδικασία. Ο Πολάκης έκανε απαράδεκτες αναρτήσεις αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα ότι αυτό το θαύμα της επιστήμης, το εμβόλιο δεν θα έπρεπε να το αγκαλιάσουμε αλλά να είμαστε καχύποπτοι. Γιατί λέει ο μεγάλος επιστήμων, πως είναι δυνατόν να ανακαλύψαμε το εμβόλιο μέσα σε λίγους μήνες ενώ το προηγούμενο ήθελε τέσσερα χρόνια. Κύριε Τσίπρα βάλατε πλάτη; Να αποκηρύξετε δημόσια τις σαχλαμάρες του πρωτοκλασάτου στελέχους σας!», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA