Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος που θα την μετέφερε στην Αθήνα

Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος στάθηκε η αιτία για να ανατρέψει το πρόγραμμα της προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, που στα πλαίσια της περιοδείας της σε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), θα έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (Πηγή: Eurokinissi)
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (Πηγή: Eurokinissi)

Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος στάθηκε η αιτία για να βγει εκτός προγράμματος η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, που στα πλαίσια της περιοδείας της σε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), θα έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα από το βράδυ της Τετάρτης.

Διαβάστε ακόμη: Σχέδιο Ανάκαμψης: Στην Αθήνα την Πέμπτη η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν – 7,5 δισ. για την Ελλάδα το 2021

Το αεροσκάφος που θα μετέφερε την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν από τη Μαδρίτη στην Αθήνα παρουσίασε βλάβη με αποτέλεσμα να καθυστερήσει το ταξίδι της στην Αθήνα. Η πρόεδρος της Κομισιόν ξεκίνησε από την Τετάρτη μία περιοδεία σε πέντε χώρες της ΕΕ που αναμένεται να πάρουν χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα είχε στις 10 το πρωί της Πέμπτης (17/6) θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και στη συνέχεια θα παρουσιάσει στην Αρχαία Αγορά τις δράσεις του Σχεδίου Ανάκαμψης «Ελλάδα 2.0».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν #Κομισιόν #Κυριάκος Μητσοτάκης #Αθήνα #Αεροσκάφος #Ευρωπαϊκή Ένωση