Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ξέσπασε ανάμεσα στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη και τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, ο οποίος εξακολουθεί να τάσσεται κατά του μαζικού εμβολιασμού κατά του κορονοϊού. Χαρακτηριστικά, σε νέο του «σεντόνι» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις καθώς αναφέρει πως αν ήταν ο ίδιος υπουργός θα πρότεινε τον εμβολιασμό μόνο όσων είναι πάνω από 60-65 ετών. 

Διαβάστε ακόμη: AstraZeneca: Πώς γίνεται η αλλαγή στη δεύτερη δόση - Ποιοι θα λάβουν μήνυμα για το εμβόλιο

Αρχικά η κυρία Πελώνη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι «ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ». Στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με δική του ανακοίνωση κάνει λόγο «για πρωτοφανές φιάσκο στη διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca» αναφέροντας ότι «η κυβερνητική εκπρόσωπος αντί να ψάχνει διέξοδο διαφυγής ας απαντήσει «στους σχεδόν 500.000 πολίτες που έκαναν την πρώτη δόση, για να το απαγορεύσουν μετά για τους κάτω των 60 ετών».

Η ανακοίνωση της Αριστοτελίας Πελώνη

«Ισοπεδώνοντας την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε ολόκληρο τον κόσμο, ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά αυτό που έχει καταλάβει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβερνητική εκπρόσωπος αντί να ψάχνει διέξοδο διαφυγής ας απαντήσει, αφού δεν είπε κουβέντα ο κ. Μητσοτάκης χθες, για το πρωτοφανές φιάσκο στη διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca. Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στους σχεδόν 500.000 πολίτες που έκαναν την πρώτη δόση, για να το απαγορεύσουν μετά για τους κάτω των 60 ετών. Ότι έχει κάνει δηλαδή όλη η Ευρώπη εδώ και μήνες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA