Μενού
  • Α-
  • Α+

Σωρεία αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει από χθες ο γνωστός στιχουργός και μουσικοσυνθέτης Νίκος Μωραϊτης, ο οποίος αποφάσισε, με αφορμή το fashion show του Dior στο Καλλιμάρμαρο, να επιτεθεί επί προσωπικού στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και στην Άννα Παναγιωταρέα, σχολιάζοντας την εμφάνισή τους. 

Σε ρόλο τιμητή, ο αριστερής τοποθέτησης καλλιτέχνης που έχει πάνω από 30.000 followers στον λογαριασμό του στο twitter έγραψε: «Η Μενδώνη ντυμένη ψυγείο και πίσω της η Παναγιωταρέα κλινοσκέπασμα σετ με πατερίτσα στην επίδειξη του Dior. Το 1967 στο 2021. Μωρ’ τι ζούμε»; 

Δεν είναι μυστικό ότι η Λίνα Μενδώνη έχει πολλάκις δεχθεί οξεία κριτική, αλλά ο δηκτικός σχολιασμός του Νίκου Μωραΐτη γι τα ενδυματολογικά της υπουργού και της γνωστής δημοσιογράφου είναι αυτός που προκάλεσε ορυμαγδό αντιδράσεων, με τον ίδιο να αναγκάζεται μετά από αυτές να διαγράψει την επίμαχη ανάρτηση. Δεν άφησε, μάλιστα, εκτός κάδρου ακόμα και την πατερίτσα της Άννας Παναγιωταρέα, που χρησιμοποιεί τους τελευταίους μήνες μετά από ένα ατύχημα.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Νίκος Μωραΐτης προκαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παλαιότερα είχε επιτεθεί επί προσωπικού και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, του οποίου είχε αναρτήσει μία φωτογραφία από επίσκεψη του σε μοναστήρι και στην οποία ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να είναι με κάποιον ιερωμένο. «Σπρώξ’τον ν’ αγιάσεις», έγραφε τότε ο γνωστός στιχουργός, προκαλώντας...ντελίριο σε μερίδα τρολ του διαδικτύου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA