Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις περισσότερες θετικές απόψεις των πολιτών συγκεντρώνουν τρεις υπουργοί της κυβέρνησης, ο Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης. Συγκεκριμένα,  στην ερώτηση έχετε αρνητική ή θετική γνώμη για κάθε υπουργό, συμμετέχοντες στην έρευνα απαντουν θετική 52% για τον Νίκο Δένδια, 44% για τον Βασίλη Κικίλια, 34% για τον Κυριάκο Πιερρακάκη. Ακολουθεί ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με 33%. 

Διαβάστε ακόμη: Δημοσκόπηση: 12,9 μονάδες προηγείται η ΝΔ - Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης

12,9 η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ 

Κατά 12,9 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, όπως αποτυπώνεται σε δημοσκόπηση της  ALCO για τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Συγκεκριμένα,  τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν: ΝΔ 36,9%, ΣΥΡΙΖΑ 24% και ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 6,8%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λύση με 4%, το ΜέΡΑ25 με 3,3%, ενώ στο 14,6% εντοπίζονται οι αναποφάσιστοι.

Προβληματίζει η διευθέτηση του χρόνου εργασίας

Το 55% απαντά αρνητικά στην ερώτηση αν πιστεύει ότι η δυνατότητα διευθέτησης του χρόνου εργασίας με ατομική συμφωνία εργοδότη και εργαζομένου, θα λειτουργήσει θετικά ή αρνητικά για τους εργαζομένους. Το 28% απαντά «θετικά» και το 17% «δεν ξέρω, δεν απαντώ». Στην ερώτηση αν στην καθημερινότητα «αισθάνεσθε περισσότερο το ίδιο ή λιγότερο ασφαλείς, απ' ό,τι πριν τρία χρόνια», το 48% απαντά «λιγότερο», το 33% «το ίδιο» και το 12% περισσότερο. Ακόμη, το 57% των ερωτηθέντων απαντά θετικά στην ερώτηση αν πρέπει να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων (υγειονομικοί, άτομα που φροντίζουν ηλικιωμένους) και το 32% «όχι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA