Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πελώνη: Θα ζητήσει συγγνώμη ο Τσίπρας από τον Παπασταύρου για τη λάσπη;

«Σήμερα εκδόθηκε η αθωωτική απόφαση. Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Τσίπρας από τον κ. Παπασταύρου για την τόση λάσπη που εκτόξευσε εναντίον του ή θα κρυφτεί όπως συνηθίζει;» αναρωτιέται η κυρία Πελώνη

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, έβαλε κατά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα για τα έξι χρόνια διώξεων «λάσπης, συστηματικής επιχείρησης δολοφονίας χαρακτήρα και συκοφάντησης» με αφορμή το απαλλακτικό βούλευμα για τον Σταύρο Παπασταύρου.

Χαρακτηριστικά, η κυρία Πελώνη ανέφερε: «Ύστερα από έξι χρόνια διώξεων, λάσπης, συστηματικής επιχείρησης δολοφονίας χαρακτήρα και συκοφάντησης και από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, ο Σταύρος Παπασταύρου δικαιώνεται με το απαλλακτικό βούλευμα 2723/2020 του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο κατέστη αμετάκλητο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών τον Απρίλιο του 2016, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα που από τη θέση του Πρωθυπουργού, με ένα κρεσέντο κατά του κ. Παπασταύρου είχε παραβιάσει κάθε τεκμήριο αθωότητας, επιχειρώντας να προδικάσει την κρίση της Δικαιοσύνης, τον είχε ρωτήσει τι θα έπραττε αν υπήρχε αθωωτική απόφαση. Και αν θα ζητούσε συγγνώμη. Ο κ. Τσίπρας είχε νεύσει τότε καταφατικά.

Σήμερα εκδόθηκε η αθωωτική απόφαση. Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Τσίπρας από τον κ. Παπασταύρου για την τόση λάσπη που εκτόξευσε εναντίον του ή θα κρυφτεί όπως συνηθίζει;»

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Αριστοτελία Πελώνη #Σταύρος Παπασταύρου #Αλέξης Τσίπρας