Μενού
  • Α-
  • Α+

Υστερα από το περσινό εναλλακτικό camping της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Γράμμο, που πυροδότησε αντιδράσεις και πολιτικούς διαξιφισμούς, τα νεάρα στελέχη της Κουμουνδούρου ετοιμάζονται να εκδράμουν στη βόρεια Ευβοια. Το 5ο εναλλακτικό camping θα πραγματοποιηθεί στις Ροβιές σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα. «Μέσα από την πραγματοποίηση του, σκοπός είναι να δοθεί έμφαση σε ένα διαφορετικό μοντέλο διακοπών, το οποίο δεν υποτάσσεται στα συνήθη τουριστικά πρότυπα. Αθλητισμός, διασκέδαση, μουσική, πάρτι και θάλασσα, συνδυάζονται με μια σειρά από εκδηλώσεις, περιηγήσεις και δραστηριότητες, επιτρέποντάς μας να ξεκουραστούμε, να περάσουμε όμορφα και παράλληλα να συζητήσουμε για όσα μας προβληματίζουν στην καθημερινότητα».

Με αυτό τον τρόπο η νεολαία της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους νέους «να γίνουν κομμάτι της συλλογικής ζωής, δράσης και διαβούλευσης, που αποτελούν τον πυρήνα του», το διάστημα από 28 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου σε μία περιοχή, που συνδυάζει το δάσος με τη θάλασσα. Την ίδια περίοδο πέρυσι η επιλογή της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ να διοργανώσει την εναλλακτική καλοκαιρινή συνάντηση της στο Γράμμο «σε μια ιστορική περιοχή, όπου πριν από 71 χρόνια τα γεγονότα που συνέβησαν καθόρισαν την σύγχρονη ιστορία του τόπου», όπως αναφερόταν στη σχετική ανακοίνωση, συγκέντρωσε τα πολιτικά πυρά από διάφορες κατευθύνσεις με την ηγεσία της νεολαίας να τοποθετείται τονίζοντας ότι ο Γράμμος αποτελεί τόπο υπέρβασης των διχασμών, η οποία προϋποθέτει γνώση και όχι λήθη ή ανακατασκευή της Ιστορίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA