Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς στο νησί της Καλύμνου, είχε ενημερώσει, πως το Υπουργείο Υγείας θα λάβει μέτρα για τους ιδιώτες γιατρούς που μπήκαν στην μάχη κατά του κορονοϊού, ενισχύοντας καθοριστικά το Ε.Σ.Υ με την προσφορά, τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους.

Έπειτα από επικοινωνία που είχε ο κ. Παππάς με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κύριο Βασίλη Κοντοζαμάνη, ενημερώνοντας τον για το σημαντικό αυτό ζήτημα, καθησύχασε τους γιατρούς και τους τόνισε πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει δημοσιευθεί το αντίστοιχο ΦΕΚ από το Υπουργείο Υγείας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παππάς, η διαρκής επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Καλύμνου κύριο Μάκη Αποστολάτο αλλά και όλους τους επιστήμονες του ιατρικού κλάδου, οδήγησαν στη συνέχιση της δίκαιας και καθοριστικής διαδικασίας απασχόλησης των ιδιωτών γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία, για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών λόγω της διασποράς του COVID.

Ο κ. Παππάς ευχαρίστησε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, που αντιλαμβάνεται και παρεμβαίνει άμεσα, για την αντιμετώπιση των αναγκών και των ζητημάτων των δομών

υγείας των νησιών μας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA