Μενού
  • Α-
  • Α+

Καρφιά κατά του Παύλου Πολάκη, χωρίς να τον κατονομάσει, από την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη η οποία απάντησε στη δήλωση Τσίπρα περί διχασμού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η κυρία Πελώνη έκανε λόγο για «ηγετικά στελέχη του κόμματός του κ. Τσίπρα που ρίχνουν νερό στο μύλο του αντιεμβολιαστικού κινήματος»

«Θα συνιστούσαμε στον κ. Τσίπρα να μη μιλάει για διχασμό, ειδικά λίγες μέρες μετά τις 5 Ιουλίου. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Πολύ περισσότερο να μην ισχυρίζεται ότι έβαλε πλάτη στην πανδημία, όταν από την πρώτη στιγμή λέει «όχι» σε όποια πρωτοβουλία αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας. Καλωσορίζουμε την όψιμη προτροπή του στους πολίτες να εμβολιαστούν, παρότι την ίδια στιγμή ηγετικά στελέχη του κόμματός του ρίχνουν νερό στο μύλο του αντιεμβολιαστικού κινήματος» σχολίασε η Αριστοτελία Πελώνη. 

Τι είχε πει ο Τσίπρας; 

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας, είχε απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να εμβολιαστούν ατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για έλλειψη σχεδίου και αξιοπιστίας καθώς και για διχασμό της κοινωνίας. «Η χώρα όμως έχει ανάγκη σχέδιο και σοβαρότητα. Η κοινωνία έχει ανάγκη από ενότητα. Κάνω λοιπόν έκκληση στους πολίτες να απορρίψουν τον διχασμό. Να εμβολιαστούν και να φοράνε μάσκες. Όλοι μαζί να ορθώσουμε τείχος απέναντι στην πανδημία» είχε σχολιάσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA