Μενού
  • Α-
  • Α+

Με στίχους απ' το ρεμπέτικο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα  «Αν μας σπάσουν το μπουζούκι», επέλεξε να υπερασπιστεί τον Νίκο Παππά ο Παύλος Πολάκης.  

Διαβάστε ακόμη: Μαρκόπουλος: Ο Παππάς δεν είναι σχολιαστής - Να απαντήσει για τα SMS

«Μας πήγανε πλημμέλημα επί διαταράξει και όμως τα μητρώα μας τα βρήκανε εντάξει»,  είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  μιλώντας για το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής που ερεύνησε τον πρώην υπουργό και προτείνει την παραπομπή του για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, υποστηρίζοντας ότι η  κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ «είναι η πιο καθαρή κυβέρνηση που πέρασε τουλάχιστον από το 1974 και μετά».

Παράλληλα ο κ. Πολάκης δήλωσε ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ επανέλθει στην εξουσία θα επιφέρει βαθιές τομές στη λειτουργία της Δικαιοσύνης,  καθώς όπως υποστήριξε  δεν αρκεί η διαβίβαση στοιχείων προς τους αρμόδιους εισαγγελείς για μια σειρά υποθέσεων που  κατά τον ίδιο αποτελούν σκάνδαλα.

«Χρειάζονται βαθιές τομές στην Δικαιοσύνη. Τη δεύτερη φορά θα τα κάνουμε και θα τα κάνουμε αλλιώς», ανέφερε  χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA