Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσθηση προκάλεσε μια αποστροφή της Θεοδώρας Τζάκρη βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή περί εμβολίων που είναι σε στάδιο προσωρινής άδειας. Η φράση προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ που ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα «να αποκηρύξει δημοσίως τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις των στελεχών του».

Διαβάστε ακόμη: Μιχαηλίδου για τη δήλωση περί απόλυσης των αρνητών μετά την άδεια άνευ αποδοχών: «Εκανα λάθος»

Η κυρία Τζάκρη μιλώντας στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για την παραπομπή η μη του Νίκου Παππά σε Ειδικό Δικαστήριο, είπε μεταξύ άλλων «η συγκρότηση της προανακριτικής αποτελεί έναν ιστορικό αστεϊσμό με τον οποίο η ΝΔ αποπειράθηκε να αντισταθμίσει την τραγική διαχείριση της πανδημίας. Οι ειδικοί κάνουν λόγο για 20.000 κρούσματα σε λίγες ημέρες γιατί αποτύχατε να φτιάξετε φραγμό ανοσίας με εμβόλια. Τι βρήκατε ως λύση; Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό - με ένα εμβόλιο που βρίσκεται στο στάδιο προσωρινής άδειας - του συνόλου του γενικευμένου πληθυσμού. Ξεκινάτε με το υγειονομικό προσωπικό και αύριο θα πάτε στους δημόσιους υπαλλήλους τους ταξιτζήδες τους δικηγόρους δηλαδή στο σύνολο πληθυσμού».

ΝΔ: Υπονομεύει τον εμβολιασμό

«Να αποκηρύξει δημοσίως ο Τσίπρας τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις των στελεχών του και να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να ψαρεύει στα θολά νερά του αντιεμβολιαστικού κινήματος» ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης σχολιάζοντας τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον εμβολιασμό. «Η δήλωση της κυρίας Τζάκρη ότι το εμβόλιο βρίσκεται σε στάδιο προσωρινής άδειας, συνιστά υπονόμευση του εμβολιασμού, υπονομεύει την εμπιστοσύνη μεταξύ κοινωνίας και επιστημονικής κοινότητας και προστίθεται σε όσα έχει πει κατά καιρούς ο κ. Πολάκης» είπε επίσης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA