Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ο κ. Μητσοτάκης, για να καλύψει την αποτυχία του, μεταθέτει την ευθύνη στους πολίτες. Κάθε μέρα, βγάζει έναν υπουργό του για ‘λαγό’, προωθώντας απολύσεις είτε στον ιδιωτικό, είτε στον δημόσιο τομέα», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας σαφή αναφορά στις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Διαβάστε ακόμηΓλυκά Νερά – Γεωργιάδης για Μπαλάσκα: Η απόφαση ήταν πολύ υπερβολική

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ανέφερε ότι «η κείμενη νομοθεσία καλύπτει τις επιχειρήσεις που κρίνουν ότι εργαζόμενος που αρνείται να εμβολιαστεί εμποδίζει την λειτουργία της επιχείρησης», συμπληρώνοντας ότι «θα γίνουν σίγουρα απολύσεις, όταν υπάρχει περίπτωση η επιχείρηση να καταστραφεί».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού αποκαλεί «λαγό απολύσεων» τον κ. Γεωργιάδη, καλεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να «ασχοληθεί επιτέλους με την αντιμετώπιση της πανδημίας, που πάλι βρίσκεται εκτός ελέγχου από τις παλινωδίες του» και να καταστρώσει ένα σοβαρό πλάνο υλοποίησης του εμβολιασμού.

«Οι απειλές και η στρατηγική του κοινωνικού αυτοματισμού σαμποτάρουν την προσπάθεια του εμβολιασμού», τονίζει η Κουμουνδούρου και καλεί τους πολίτες «να αγνοήσουν τις κυβερνητικές προσβολές και να εμβολιαστούν με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης».

Τέλος, ζητά από την κυβέρνηση να σταματήσει τώρα κάθε συζήτηση για απολύσεις και αναστολές εργασίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA