Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, εξαπέλυσε τα «πυρά» της κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τις σημερινές του δηλώσεις από το νησί της Μυκόνου, κατηγορώντας τον ότι από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού «επαναλαμβάνει το ίδιο ποίημα».

Διαβάστε επίσης: Αλέξης Τσίπρας: Συνάντησε συμμαθητή του στη Μύκονο και θυμήθηκε πως... έπαιζαν ξύλο και πετούσαν καρέκλες

Η κυρία Πελώνη στην αρχή της ανακοίνωσής της σημειώνει ότι «ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα. Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται. Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα».

Στη συνέχεια προσθέτει πως «το συνηθίζει, άλλωστε, όπως αποδεικνύει η στάση του στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες. Ας μας εξηγήσει λοιπόν πώς ενώ τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς και σε συγκεκριμένες ομάδες, τώρα ανακάλυψε την προαιρετική υποχρεωτικότητα και δεν ψηφίζει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή.

Τέλος, τονίζει ότι «η νέα θέση του, δεν μας εκπλήσσει. Γιατί αυτός είναι. Και όσο κι αν θέλει να το κρύψει, στην υπόθεση των εμβολιασμών, κάνει κουμάντο ο κ. Πολάκης».

Αλέξης Τσίπρας: Η Μύκονος είναι παράδειγμα της παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης

Την αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, στις οποίες κατηγόρησε την κυβέρνησή για ανικανότητα να διαχειριστεί την κατάσταση στην Μύκονο. Συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στο νησί της Μυκόνου) ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η Μύκονος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της παταγώδους κυβερνητικής αποτυχίας».

Στη συνέχεια προσθέτει πως «καλούμε την κυβέρνηση να σοβαρευτεί. Την καλούμε, έστω και τώρα, να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στους τουριστικούς προορισμούς, να προχωρήσει σε εκτεταμένα τεστ και ιχνηλάτηση, να δημιουργήσει ξενοδοχεία καραντίνας».

Τέλος, σημείωσε πως «την καλούμε όμως ταυτόχρονα, μετά το μίνι lockdown στη Μύκονο που δίνει πολύ αρνητικό σήμα για κάθε προορισμό και για τον ελληνικό τουρισμό, να προχωρήσει σε μία επιθετική καμπάνια προκειμένου να ξαναδώσει το σήμα ότι οι διακοπές στα ελληνικά νησιά είναι ασφαλείς υγειονομικά».

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA