Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο με μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού για τον κορονοϊό, πόσταρε στα social media του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μέρα με τη μέρα χτίζουμε ένα ισχυρό τείχος ανοσίας για εμάς και για τους γύρω μας. Κλείσε κι εσύ το δικό σου ραντεβού ζωής και γίνε μέρος της ασπίδας που θα προστατεύσει τη δική σου υγεία, την υγεία των αγαπημένων σου και ολόκληρη την κοινωνία. emvolio.gov.gr». 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkyriakosmitsotakis%2Fvideos%2F146714474235178%2F&width=500&show_text=false&height=282&appId

Εσπασε το φράγμα των 10.000.000 εμβολιασμών

Με μια δόση έχει εμβολιαστεί μέχρι στιγμής το 53% των πολιτών. Το στόχο των 10 εκατ. δόσεων έπιασε το εθνικό σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού έναντι του κορονοϊού τη στιγμή, που η επέλαση της μετάλλαξης «Δέλτα» επιβάλλει την επιτάχυνση των ρυθμών επίτευξης αλλά και την αύξηση του ποσοστού του τείχους ανοσίας. Επτά μήνες από τον πρώτο εμβολιασμό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το 53% των πολιτών έχει κάνει τουλάχιστον μία δόση και περισσότεροι από 4,7 εκατ. πολίτες είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Η πορεία της πανδημίας στην χώρα μας κατά το 4ο κύμα, που έχει ήδη ξεκινήσει με έξαρση νέων λοιμώξεων λόγω του στελέχους Δέλτα, εξαρτάται συνδυαστικά από τους ρυθμούς, που θα καταγράψει η ανοδική τάση των εμβολιασμών αλλά και το τελικό ποσοστό της εμβολιαστικής θωράκισης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA